Vi erbjuder 2 olika betalnings möjligheter;
1. Bank konto
Banks konto. Vi skickar en orderbekräftelse till dig med info hur du betalar dina varor direkt till bank konto.

2. Paypal
Betala snabbt och säkert med kreditkort, internetbank eller innestående medel på Paypal konto.

Hur mycket kostar frakten?
Alltid Fri Frakt vid order belopp över 500kr! För orders under 500kr är frakt kostnaden är 65 kronor per paket. Vi är baserade i Thailand och skickar alla våra varor med rekommenderad flygpost som tar ca 1-2 veckor att anlända (det finns ingen tidsgaranti men oftast kommer det fram inom 10 dagar). Alla produkter är också skickade i en fin ädelstens box som både skyddar produkten under frakt samt kan användas som display box senare.

OBS! Varor skickas/deklareras som gåva och bör Ej påverkas av Postnords nya regler/avgifter from 1 Mars 2018 (eventuell tull/avgift är dock kundens ansvar men det skall inte debiteras på gåva).

Behöver jag betala import avgift/moms?
Varor skickas/deklareras som gåva och bör Ej påverkas av Postnords nya regler/avgifter from 1 Mars 2018 (eventuell tull/avgift är dock kundens ansvar men det skall inte debiteras på gåva).

Är mitt paket försäkrat?
Rekommenderad flygpost är försäkrat men endast upp till 200kr. Vi erbjuder en extra försäkring, kontakta oss för en pris kvotering.

Hur vet jag att ni har skickat min order?
Vi skickar ett email till dig så snart er order har blivit skickad. Vi skickar alla orders inom 24 timmar efter betalning har mottagits.

Vad händer om jag inte är nöjd med mitt köp?
Gems Heaven är ett kund orienterat företag. Det viktigaste är att du som kund är 100% nöjd. Skulle det vara så att du inte gillar den produkt du köpt så kan du givetvis returnera den till oss. OBS! Produkt retur m
åste ske inom 14 dagar efter leverans. Viktigt! Kontakta oss först för retur instruktioner.
Oftast så krediterar vi 100% av inköps beloppet (minus frakt kostnad). Vi förbehåller oss dock rätten att dra av 10% i restocking fee för att täcka omkostnader vid returer. Det kan också finnas tillfälle då vi har utgifter som inte kan
återbetalas till oss (som tex payson avgifter). Vid avbeställning av betalda orders debiteras 10% i avbeställningsomkostnad. Vi förbehåller oss då rätten att dra av dessa avgifter på ert retur belopp.

Äkthetsgaranti
Vi saluför endast naturliga, äkta stenar och smycken. Skulle ni vilja så kan vi skicka en sten/smycket till ett labaratorium för certifiering mot en extra kostnad.

Bild policy
Att inhandla ädelstenar på nätet kan vara lite skrämmande eftersom man bara har en bild och information att gå efter. Gems Heaven tar individuella fotografier på alla våra produkter, vi använder Aldrig så kallade ‘lager foton’ som vissa andra säljare gör (ett lager foto är ett foto på en referens sten som används till mer en produkt). Vi använder vanliga ljus som du kan se i vilken juveler butik som helst när vi tar våra fotografier.
Våra fotografier är förstorade så att ni skall kunna se alla små detaljer. Den exakta vikten och storleken står alltid skriven i produkt informations boxen.